петак, 30. јул 2021.

Нико у Фајзер компанији није вакцинисан властитом вакцином

Нико у Фајзеру није примио властити производ!

Угур Сахин, оснивач немачке компаније BioNTech, која је заједно с компанијом Фајзер развила мРНА технологију која се путем ињекција имплицира у тело човека, каже да нико од њихових запослених није примио тај производ.

Према његовим речима, “морали су се придржавати закона који то забранује”. С обзиром на шокантно откриће о томе какву моћ посједује ова компанија по питању уцењивања свих влада света, у овакву изјаву је чак и могуће поверовати (ако сте потпуно луди или хипнотисани масовним медијима који се налазе под командом светских владара). Али поставља се питање, ако је то толико добар производ зашто се баш изричито забрањује људима који раде на његовој производњи да га приме?

Да, и наравно, изговор за ово је, према Угуру Сахину, и чињеница да постоје приоритетне групе које би као требале имати “привилегију” прве примити ове производе.

Нису ли онда они најнеодговорнији зликовци који шире вирус и угрожавају остале људе који могу умрети због њих? Или пак они знају да је вакцина генска терапија за депопулацију слабијих и модификовање људске ДНК која садржи графен и наночипове којим ће сваки вакцинисан бити праћен путем 5Г мреже. Мислите о свом спасењу и здрављу свог тела. Једном када се прими, здравље је неповратно уништено и уговор са Сатаном је нераскидиво потписан. 

Погледајте и послушајте видео.

Да није трагично, било би смешно!

Наука и струка данашњице: оруђе зла у рукама светских владара са задатком депопулације и микрочиповања људске расе на Земљи

Нема коментара:

Постави коментар