петак, 16. јул 2021.

ПОЧЕТНА ФАЗА ДИКТАТУРЕ ПОСЛЕДЊЕГ ВРЕМЕНА: УКИДАЊЕ ЛЕЧЕЊА ЗА НЕЧИПОВАНЕ КОВИД ВАКЦИНАМА

ЗБОГ ОВОГА БИ СВИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕМО НА УЛИЦАМА!




фашизам

Зато јер се тиче и пацијената којима се ускраћује право лечења уколико не желе да се вакцинишу/чипују. То је чист злочин због кога би они који ово спроводе требало да заврше на доживотној робији.

Ово је метод којим насилно желе да натерају становништво да против своје воље прими вакцину/наночипове. Није ово одлука директора болнице. Ово је наређење које је Александар Вучић посредно добио од јеврејских господара света и проследио да се испуни!

Приметите да су до сада сви лекари говорили да се оболели од ковида вакцинишу тек три месеца након што прележе ковид јер је опасно да се ''имунизују'' под инфекцијом. А у овом документу се заповеда да пацијенти који желе да се лече обавезно морају бити вакцинисани у току трајања хоспитализације. Вероватно да би тако што више народа било убијено!


КЛИК ОВДЕ: ВИДЕО ПРИЛОГ ИЗ РУСИЈЕ

Ево шта нам је Господ открио за Петровдан, у братској нам Русији, захваљујући храбром човеку који је ушао са камером у вакцинални центар где се врши вакцинација и при томе детектовао невероватну чињеницу:

Сви вакцинисани су имали свој електронски код - број са више цифара, а који је детектовао и пронашао мобилни телефон старије производње у поседу човека који снима. Укупно је било детектовано 31 електронска IP адреса, који управо одговара броју вакцинисаних - што се јасно види на снимку.

Занимљиво је да новији телефони не детектују ове електронске IP адресе, на основу чега извлачимо закључак да су фреквенције на којима ради нано-чип у телу, унет вакцином - ниже од 3Г.

Ово је врло вероватно, јер се ниже фреквенције даље простиру, тј. ако се чиповани и сакрије у некој забити биће лако пронађен и третиран - знамо како!

ЗАКЉУЧАК: Видимо, да осим графенских нано честица, сатанисти са вакцином убризгавају људима и нано чип који има свој електронски код, односно тзв. IP адресу. Дакле, од момента вакцинисања – чиповања људи постају електронски примопредајници са својим електронским бројем, и над њима се може даљински, преко мреже вршити застрашујућа контрола, - мењања расположења од депресија ка агресији, суицидних мисли, преко слушања гласова у уму - што околина може приписати психичким поремећајима, до тога да могу контролисати  менструални циклус код жена, а у војсци су отишли толико далеко да могу даљински зауставити крварење рањеном војнику или му улити невиђену храброст да јуриша без страха и бола на противника.

Дакле, није само у питању тотална даљинска контрола људи - робова, већ пре свега ругање Богу кроз унижавање човека створеног по лику и подобију Божијем и отимање човека од Бога за вечне адске муке.

1 коментар: