субота, 20. фебруар 2021.

ПОЖАР ХАНУКЕ НОВОИЗАБРАНОГ ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА

 Достојан Луциферов архијеретик у успостављању једне светске религије и припрему за дочек Јудејског Машијаха

Патријарх Порфирије ритуално пали јеврејску Хануку

Господ Исус Христос као Првосвештеник, Васељенски Архијереј, није служио у јеврејском Храму, својим ученицима и следбеницима заповедао је „оставите их“ (Матеј 15:14), а затим недвосмислено посведочио да је религија Храма и сва њена јерархија скупа са народом безблагодатна (Лука 13:35: „Ево, оставља вам се дом ваш пуст; и као печат потврде да Јевреји немају Бога: реч Духа Светог у Богослужењу: „Шта Ти учини безблагодатна синагога јудејска!“

Порфирије, ком си се богу поклонио и прнео на жртву, ритуално палећи јевреску Хануку у безблагодатној синагоги сатаниној?!

Има ли народ разума да види ко му је патријарх? Исти као претходници Иринеј, Павле итд...

Није ово случајно и Јевреји добро знају шта раде: Најпре се председник као политички вођа једног народа у име државе одриче Христа, затим новоизабрани патријарх Порфирије као епископ у име СПЦ одриче Христа и тим чином исповеда веру која пева песме Луциферу молећи за што бржи долазак Машијаха, па настављају римокатолици, муслимани и министар свих вера. И ето их, сви уједињени у једну религију Новог Светског Поретка из које ће доћи Машијах Јеврејски. Та уједињеност додуше још увек није отворена и јавна да би народ схватио о каквој се издаји ради али је остварена.

Ханука је талмудски празник који се вештачки натура свим традиционално хришћанским народима и земљама као пандам Божићу. Ханука слави борбену победу јевреја и масакр својих непријатеља, а Божић слави Рождество Бога, мир на земљи и међу људима добру вољу. Ханука свећњаке натурају свима следбеници екстремне интернационалне месијанске ционистичке организације "Хабад Лубович"[1] где су хришћани принуђени да се понижавају јавно палећи јеврејски свећњак - симбол антихришћанског Талмуда.

 

Канон 64 Св. Апостола

Ако који клирик, или световњак пође у синагогу јудејску, да се моли, нека буде и свргнут и одлучен.

(Ап 7,45,70,71; Трул 11; Антиох 1; Лаод 6,29,33,37,38)

Канон 70 Св. Апостола

Ако који Eпископ, или презвитер, или ђакон, или други из именика клирика, буде постио заједно са Јудејима, или светковао с њима празнике, или примао од њих њихове празничне дарове, као пресне хљебове или шта сличнога, нека буде свргнут; а ако то учини световњак, нека се одлучи.

(Ап 7,64,71; Трул 11; Антиох 1; Лаодик 29,37,38; Картаг 51,73,106)

Канон 71 Св. Апостола

Ако који Хришћанин принесе уље у светилиште незнабожачко, или у јудејску синагогу, или свеће пали кад су њихови празници, нека се одлучи.

(Ап 7,64,70; Трул 11,94; Анкир 7,24; Антиох 1; Лаодик 29,37,38,39; Картаг 21)

 

Јудејци су убили Сина твога Владике, А ТИ СИ СЕ УСУДИО ДА СЕ САСТАЈЕШ СА ЊИМА на једном заједничком месту? Умртвљени (Исус Христос), те је почаствовао тако да те је учинио својим братом и санаследником, а ти га толико унижаваш, уважавајући Његове убице и распињаче, те им угађаш учешћем у ЊИХОВИМ ПРАЗНИЦИМА, одлазиш на СКВЕРНА МЕСТА њихових сабрања, улазиш у њихова нечиста предворја и учествујеш у ДЕМОНСКОЈ ТРПЕЗИ (...) Међутим, рећи ће неко да је тешко и непријатно објављивати о кривцима, тј. о делима чивувтствујућих ЈЕРЕТИКА. Не, тешко је и непријатно ћутати о томе (...) Ћутањем ти ћеш и Бога наоружати (подбунити) против себе, и брата ћеш повредити, док ћеш објављивањем и откривањем - и Бога умилостивити према себи, и брату ћеш бити на корист, и постаћеш његов најватренији друг, када он на опиту упозна твоје благочешће.

Свети Јован Златоуст, патријарх Новога Рима

 

А ви, браћо моја Хришћани, зар сте се већ заситили борбом са Јудејцима? Знајте пак: Ко не може да се засити љубави према Христу, такав никада не може да се засити ни ратом[2] са Његовим непријатељима(...)

Свети Јован Златоусти, патријарх Новога Рима 

[2] у овом случају свети Златоуст говори о рату духовном, рату ИСТИНЕ Христове наспрам лажи сатане и јудеја

 

Добро је казао Дух Свети:

Ушима ћете чути и нећете разумјети, и очима ћете гледати и нећете видјети. Јер је отврднуло срце овога народа, и ушима тешко чују, и очима својим зажмурише да како очима не виде, и ушима не чују, и срцем не разумију, и не обрате се да их исцијелим.

 

"Али Син Човечиј, кад дође дакле, хоће ли наћи веру на земљи?" (Лк. 17, 8).

Како разумети ово што Господ прориче: "кад дођем Други пут, хоћу ли наћи веру на земљи?" Разуме се - хоће ли наћи праву веру, а не лажну веру, као што говори Апостол Павле: "Царство Божје није у речи, него у сили" (1 Кор. 4, 20). Јер код јеретика је вера на речима у лажи јер се они ките лажним именом Христовим и Цркве Његове.

 

"Сатанино дело је лукаво подражавање Истине"  (Свети Антоније Велики)

 

"Оне који у наше време преиначавају и изврћу истину, оне који се ките сујетном и лажном сличношћу Цркви, сличношћу туђом Христу и истини, њих нека нико не назива хришћанима и нека не општи са њима."

Свети Јован Златоуст, патријарх Новога Рима

 

Достојан за Јевреје, Рим, Александра Вучића и ДБ службу

(2021) на позиције народних поглавара у политичком и духовном кормилу Србије две идеално одабране личности



[1] најрадикалније Јеврејске секте (Ротшилд, Сорош..) која очекује и припрема долазак Машијаха јер Христа Бога сматрају лажним месијом и сином проститутке

Нема коментара:

Постави коментар