среда, 28. јул 2021.

Да ли гувернер Њујорка најављује присилну вакцинацију?

Гувернер Њујорка.

ШТА ЈЕ ОВО САДА? ШТА НАЈАВЉУЈУ?

Морамо покуцати на врата. И морамо да убедимо људе, да их ставимо у кола и одведемо да им дају вакцину у руку. То је наша мисија.

Да ли је њима толико стало до вашег здравља или силом желе да убаце у људе оно што су наумили?

Планови светских сатаниста који владају светом се злочиначки спроводе. Не пристајте на отровне вакцине и наночипове које убризгавају тим путем. Постаћете ходајући предајници са модификованом ДНКДезоксирибонуклеинска киселина (ДНК) нуклеинска је киселина која садржи упутства за развој и правилно функционисање свих живих организама. Бог је тако савршено уредио наше тело. Ковид вакцином сатанисти модификују људску ДНК и након тога вакцинисани никада више не могу да буду људска раса онаквом каквом нас је Бог створио. То је још један јасни доказ да је крај света и Други долазак Христов у сили и слави пред вратима. Останимо Божији јер за вакцинисане то више не можемо са сигурношћу да тврдимо. Ово је жиг Сатанин (да ли коначни или подлога за коначни жиг из Откровења није ни важно) и иза свега овога је он лично и Антихрист који долази.


Мало графена чисто да се упознамо са правцем кретања ових честица. Овако оне плешу и у телу али многе то знамо већ не занима.

Графен оксид (ГО)

ГО влакна су у маскама.

ГО влакна налазе се у ПЦР тестовима.

ГО је у свим Цовид-19 вакцинама.

ГО ствара тромбозе.

ГО изазива стварање крвних угрушака.

ГО ремети имунолошки систем.

ГО може покренути олују цитокина.

ГО токсичност може подстакнути упалу плућа.

ГО ствара метални укус у устима.

ГО изазива упалу слузнице.

ГО ствара губитак у смислу укуса и мириса.

ГО је магнетни (посебно на мјесту убризгавања.)

ГО блокира детоксикацију у телу блокирајући глутатион.

ГО се може активирати на 5Г фреквенцијама (зато се појавио ковид19, да би вакцином убризгали графен преко кога ће лоцирати све вакцинисане и утицати на њих).

      5Г пројекат је хитно заустављен 2020. када су видели да су људи на прагу да схвате њихов план. Чим буду завршили вакцинацију, 5Г мрежа ће бити инсталирана у целом свету. На свакој бандери је већ развучен кабал за 5Г и направљено место за уградњу трафо кутије. То може видети свако.

ГО је већ био укључен као помоћно средство у ињекције грипа 2019. године.

ГО пролази кроз крвно-мождану баријеру.

Дакле, графен оксид је хемијско ратно средство за контролу целог вакцинисаног човечанства и елиминацију непослушних.

Нема коментара:

Постави коментар