недеља, 8. март 2020.

Трагична савремена дешавања и свету и паклени план уништења човечанства иза кога стоје јудеомасони

Ова објава садржаће изузетно важан текст који је објавио Деан РС и кратак одговор на текст који ће уствари бити склапање читавог мозаика где ће свако видети јасни циљ онога што се свету припрема.


Две плаве траке на застави Израела симболизују две реке, Еуфрат и Нил.
Израел са границама између ове две реке има верске темеље већ деценијама.
План се састоји од етничког чишћења и распарчавања држава на Блиском истоку са циљем ширења давно замишљених израелских граница, а њихов ционистички лоби зна да је мањим државама лакше манипулисати, вршити на њих притисак и отимати им територије.
Пре пар дана је на нету кружила слика 100 000 климатизованих шатора у Саудијској Арабији који зјапе празни а у њих би се могли сместити сви мигранти, наш народ се пита због чега они нису примили све те мигранте а спремни су да финансирају градњу стотина џамија широм Европе...
Одговор је врло једноставан, Саудијску Арабију су основали Јевреји а породица Ел Сауд, једна од најбогатијих и најмоћнијих династија у свету чијих 7 000 чланова породице влада Саудијском Арабијом, су робови и слуге израелских циониста.
Иста ситуација је и са председником Египта Халил ел Сисијем који је наследио Мухамеда Мурсија који није извршавао задатке Израела те је свргнут након само 6 месеци и осуђен на 20 година затвора.
Тачније у њиховој служби су владајући људи у свим богатим земљама Персијског залива, јер је њихов капитализам заснован на богатству јеврејских олигарха.
Ради се о најмоћнијим људима на свету који вуку конце светских дешавања а чак су и Трампа довели у Белу кућу јер ни један председнички кандидат не може ући у ужи избор уколико не добије подршку израелског лобија и њихових банкара.
Сам Трамп је одмах по стајању на чело САД-а потврдио своју подршку илегалним израелским насељима и тако директно прекршио резолуцију 2334 која се односи на илегалност израелских насеља на окупираној Западној обали.
Они држе конце у својим рукама и најмоћније земље света у ствари се налазе у канџама ционистичког лобија.
Један Израелски генерал је скоро коментарисао ове њихове планове речима "Ако желите да нас одвратите од ових наших планова, морате нашу верску књигу коју следимо изменити, а то је немогуће."
Јевреји су 2 000 година чекали да заузму Јерусалим, 2 000 година су умакали кухано јаје у слану воду, што је њихов вековни обичај, и поздрављали се са речима "Догодине у Јерусалиму."
Ширење територије Израела увелико траје, њихови политичари константно и јавно говоре о проширењу њихових граница на Јордан, док су Голанску висораван давно преотели од Сирије.
Паклени план је дугорочан и обухвата депортацију исламиста из наведених земаља у Европу да би територије које ће они заузети остале чисте.
О овоме говори и Библија али и Куран где Хиџра јасно описује насељавање хришћанских земаља арапским светом, само данас потпомогнути новцем циониста који никада неће одустати од идеје да створе свет по својој мери без обзира на број људских жртава.
Израел треба да се прошири на библијске границе од Еуфрата на истоку до Нила на западу, да обухвата територије Египта, Либана, Сирије, Јордана, Саудијске Арабије, Ирака, па чак и дела Турске.
Да нема претње и да постане светска велесила у одржавању војне доминације на Блиском истоку.
У овај план је укључена читава хришћанско-ционистичка алијанаса а све земље које су прихватиле мигранте добиле су новац и учествују у овом плану.
Тема балканизације одувек је била важан део образложења политичког ционизма.
Када је султан Абдул Хамид II, 1900. године одбио понуду Теодора Херцла, оснивача ционизма, у износу од 150 милиона фунти у замену за ционистичко насеље у Палестини, значило је да ће вође ционизма у догледно време преусмерити своје напоре у тражењу средстава за стварање јеврејске домовине на Блиском истоку.
Током Првог светског рата између ционистичког покрета и британске владе потписан је тзв. Сајкс-Пикотов споразум усмерен на стварање будуће јеврејске државе на територији која је означена као "Британски мандат."
Посматрано у тренутном контексту, ционистички план за Блиски исток садржи присну везу са инвазијом на Ирак 2003. године, ратом 2006. године у Либану, ратом 2011. године у Либији, ратовима у Сирији и Јемену који су може се рећи још увек у току.
Сви ратни сукоби на Блиском истоку а посебно у Сирији су део завере да се прошире границе Израела.
Терористичка организација "Исламска држава" не постоји, то је у ствари групација која ради за израелску тајну службу Мосад, и до данас је освојила добар део територије на којој ће се простирати "Велики Израел", тј. држава коју је Израилију обећао Јехова.
Након ширења територије дошло је време за расељавање становништва.
Аутохтоно мислиманско становништво мора се раселити а јеврејска контрола над имиграционом политиком Европе тренутно ради своје.
Жидовски банкари у чијим рукама је светски монопол, финансирају ову најезду миграната на наша вековна огњишта.
Њихови медији свакодневно потпаљују и охрабрују сукобе цивилизација у свим земљама у Европи, и измишљају сценарије да европске Јевреје прогањају подивљали Арапи, а затим те исте Јевреје охрабрују да крену пут Израела, те се прави замена становништва.
Банкари који су енормно богатство стекли после Другог светског рата на одштети у име геноцида над Јеврејима, геноцида који је у најмању руку преувеличан у финансијском смислу.
Нисам антисемита и не желим да умањим геноцид над Јеврејима али чињеница је да су се огромне реке новца слиле у њихове џепове на име злочина који се уопште нису десили.
Један случај је раскринкао и швајцарски публициста српског порекла, Александар Дорин, који је доказао да се убиство 400 Јевреја у пољском граду Познањ 1941. године није могло десити јер је наводна хала где су биле гасне коморе, направљена тек 1957. године.
Дорину је након овог и још неких текстова о Сребреници залеђена сва имовина у Швајцарској, одузет му је пасош и завршио је у затвору у земљи коју исто контролишу Јевреји и у земљи у којој је организован рат на Косову и настала је тзв. ОВК-а формација.
Али само на основу овог наводног злочина у Познању, Немачка је Израелу исплатила 300 милиона долара одштете...
У Европи се тренутно догађа једна од највећих кампања промене структура становништва у модерној историји човечанства а темељи Старог континента су пољуљани.
Има једна изрека која каже:
"Ако желите да знате колико је сати по Божијем времену само погледајте како се понаша израелска нација."
Пише: Деан РС

Осврт на текст:

Веома смислено написан текст који делим свакоме да прочита. Припрема за долазак антихриста од стране јудеомасона се увелико спрема и несумњиво да они стоје иза масовног расељавања милитантних фундаменталистичких исламиста по Европи са тајним циљем изазивања коначног нуклеарног рата и смањења броја популације на Земљи. Ко је у теми (Библије и светих Отаца) он зна да се коначни рат мора десити и да ће га зауставити антихрист којег ће људи прихватити као Спаситеља миротворца, и крунисати за цара света и врховног вођу у велелепно обновљеном Соломоновом храму чија се изградња увелико планира. Антихрист стоји иза кампање чиповања становништва и у своје време ће силом натерати цело човечанство да прими чип под кожу - антихристов жиг звери који је одрицање од крштења и Бога (књига Откровења). Господ на крштењу даје Печат дара Духа Светог којим сваки катихумен постаје члан Његове Цркве, а антихрист ће људе чиповати својим жигом звери - чипом који представља добровољно одрицање од крштења и Бога. На крштењу се одричемо сатане, а чипом се одричемо Бога.

Када јудео масони раселе исламисте тачно на месту где желе да изазову коначни рат (Европа) и остваре план велике државе Израела чисту од муслиманског света, изазваће светски нуклеарни рат који ће букнути у Европи и трајати тачно 6 месеци (књига Откровења) када ће ступити на сцену као нова личност њихов лажни месија, миленијски дугоишчекивани Јеврејски Цар који ће као миротворац зауставити рат и преживели свет ће га због тога прихватити и славити.
Прави Месија и Бог у Телу је дошао и то је био Христос али га Јевреји нису познали и прихватили јер није био по њиховој замисли. Зато ће им Бог послати (допустити) обману да верују у њега (антихриста).

,,Ја дођох у име Оца својега, и не примате Ме; ако други дође у име своје, њега ћете примити.'' (Јов. 5, 43).

Људи, Бога ради погледајте овај видео и препознајте план о коме вам говоримо. О овоме свему је говорио Христос у Јеванђељу и писано је у књизи Откровења Јовановог (и о коначном рату, и о чипу - жигу звери, и о повратку праведника на земљи светих пророка Илије и Еноха, који ће разобличити антихриста и чинити велика чуда услед којих ће знатан део Јевреја поверовати у Христа и обратити се у хришћанство и спасти се). Не познају сви Писмо, али нека послушају оне који су упућени јер им из љубави говоре да не би погинули вечно и били на Другом Доласку Христовом осуђени и заувек бачени у огањ неугасиви са сатаном и свим демонима његовим (палим ангелима) и антихристом. Јер тамо ће нематеријална душа горети а неће моћи да сагори и муке ће бити вечне. Плач и шкргут зуба по речима Христовим. Ко прими чип - жиг сатанин погубиће душу своју. Светим Оцима је заповеђено да ни по цену живота не примамо чип и да умремо као мученици Христови јер ћемо тиме златним словима бити уписани у Књизи Живота на Небесима као исповедници који пролише крв своју за Христа.




Пропаганда за масовно примање чипа почиње. Чиповање о коме је предсказано у Библији и о коме су свети Оци толико упозоравали.
Следи изазивање таквог стања хаоса у свету да ће сви људи у паници и послушности похрлити да га приме преварени сатанском пропагандом. Мали број људи и међу Србима, ,,оно што је лудо пред светом'' га неће примити јер зна добро да је Бог Духом Светим заповедио ,,ко прими антихристов чип биће осуђен на Страшном Суду и Ангелима бачен на вечно горење у паклу огњеном''
Чиповање је сатанино крштење. Ко га прими погубиће душу своју.

Нема коментара:

Постави коментар