недеља, 18. јул 2021.

Окривамо: Ко је др.Томислав Стевановић који заговара присилну вакцинацију деце и одраслих, подносилац бројних тужби против др.Јоване Стојковић

ко стоји иза њих и за чије интересе раде – они су новцем плаћени да убијају свој народ и спроводе еугенику Бил Гејтса


Др.Томислава Стевановића сте имали прилике да гледате у многим телевизијским емисијама у којима се заговарала вакцинација. Он се у свакој од тих емисија залагао за вакцинацију и оштру и немилосрдну борбу против такозваних “антиваксера”, а сада вам откривамо ко је овај човек и због чега пропагира вакцинацију.

Др.Томислав Стевановић је против др.Јоване Стојковић, председнице покрета Живим за Србију, која се јавно залаже за то да људи имају право на избор приликом вакцинације, поднео више тужби, а у јутрашњем гостовању на телевизији Прва, се хвалио како је недвано хапшење др.Јоване Стојковић управо резултат тих његових пријава.

Људима који не знају ко је заправо др.Томислав Стевановић, није јасно због чега се он толико залаже за вакцинацију и због чега се на све начине бори против свакога, ко заговара право на слободан избор приликом вакцинације.

Убица и злотвор: доживотна робија


др.Томислав Стевановић члан Ротари клуба (сатанска масонерија) из Зрењанина


Др.Томислав Стевановић је угледни члан једне од најмоћнијих светских масонских организација, такозваних Ротаријанаца, а управо људи из те организације стоје иза светске фармацеутске индустрије и гурају читаву причу око вакцинације.

Убица и злотвор: један од највећих злочинаца савременог света

Добро је познато да тренутно у самом врху ове моћне масонске организације стоји Бил Гејтс, човек који се јавно залаже за увођење обавезне вакцинације у свим државама света и човек који је први гласноговорник Светске здравствене организације и фармацеутске индустрије.

Када је крајем прошле године у јеку корона ПЛАНдемије на друштвеној мрежи фејсбук неко поставио питање о вакцини, огласио се и др. Томислав Стевановић и засијао у пуном светлу своје карактерне личности. Прилог скриншотови.







Др.Томсилав Стевановић није једини лекар који је припадник овог моћног удружења, сем њега чланови Ротаријанаца су и многи други лекари, а многи од њих се налазе на високих државним функцијама, како у Србији, тако и широм света.


Министарка за рад запошљавање, борачка и социјална питања др.Дарија Кисић Тепавчевић је такође члан Ротаријанаца, па се и она такође залаже и заговара вакцинацију.

Многи угледни људи. који се сада налазе на високим државним функцијама и који контролишу најбитнија предузећа, су на те функције доспели управо захваљујући чланству у овој моћној масонској организацији.


Надамо се да вам је сада јасно због чега се фамозни др.Томислав Стевановић, појављује на бројним телевизијским каналима, заговара вакцинацију и здушно бори против свакога, ко се усуди да каже једну једину негативну реч, против вакцинације и вакцина.


А сада само пар од стотине људи из струке који заиста говоре истину и којима је стало до свеопштег добра свих људи на земљи.

Др. Charles Hoffe описује шта се дешава након вакцинације и како је он мерењем вредности Д-димера у крви вакцинисаних установио да су се у року од 4 до 7 дана код 62% испитаника створили крвни угрушци.


Док српски педијатри монструозно препоручују ову генску терапију (ковид вакцину) вама и вашој деци погледајте шта некорумпирана струка има да каже.

Забринутост др. Elene Bishop, патолога, због Фајзерових вакцина за коју каже да нису вакцине већ генска терапија.

"Клиничка испитивања нису завршена и многа од њих ће се наставити до 2023."

"Потпуно информисани пристанак за овај третман није могућ јер не знамо ништа о његовим дугорочним нуспојавама."

"Према Фајзеровом властитом признању, вакцина вас не штити од вируса нити спречава да некоме пренесете вирус."

"У документу о управљању проценом ризика Фајзер каже да морају пазити на "имунолошко побољшање" као потенцијални ризик."

"Милиони људи примају ову вакцину не знајући како ће на њих утицати, ХОЋЕ ЛИ ИМ ВРЕМЕНОМ РАЗВИТИ РАК или АУТОИМУНЕ БОЛЕСТИ."

"Фајзер није одговоран за свој производ ако вас убије или повреди."

"Влада тврди неће бити последица...То је лаж!!!"

Извор: НЗДСОС - 28. јуна 2021



Овај видео више говори од хиљаду речи.



Бивши потпредседник фајзера❗


Нема коментара:

Постави коментар